Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies Περισσότερα

Πληροφορίες Αποστολών

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΕΙΔΩΝ

Στόχος της εταιρείας μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας. Η πλειοψηφία των ειδών βρίσκονται σε stock στις αποθήκες μας και η παράδοση τους γίνεται μέσα σε διάστημα 2 μερών από την παραγγελία σας. Σε περίπτωση ειδικής παραγγελίας ή ελλείψεων θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης τηλεφωνικώς.


ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η παραγγελιά σας μπορεί να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

  • Το προϊόν δεν είναι σε stock. Σε μια τέτοια περίπτωση, το προϊόν θα σας αποσταλεί μετά την παραλαβή του από το κατάστημα μας ύστερα από τηλεφωνική συνεννόηση ή εναλλακτικά θα σας προτείνουμε κάποιο αντίστοιχο διαθέσιμο προϊόν.
  • Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την παράδοση της παραγγελιάς σας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ


Εντός πόλεως Ρόδου και κοντινών περιοχών εντός νήσου Ρόδου

Οι παραδόσεις εντός πόλεως Ρόδου και των κοντινών σε αυτήν περιοχών εντός νησιού πραγματοποιούνται με ιδιόκτητα οχήματα. Εάν καταχωρήσετε την παραγγελία σας στο κατάστημα μας ως την 13:00 μμ θα παραδοθεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα.


Εκτος νήσου Ρόδου, δυσπρόσιτες περιοχές εντός νήσου Ρόδου και άλλες περιοχές της Ελλάδος

Οι παραδόσεις εκτός νήσου Ρόδου, δυσπρόσιτες περιοχές νήσου Ρόδου και σε άλλες περιοχές της Ελλάδος γίνονται κατόπιν συνεννοήσεως με τους εξής τρόπους : • Μεταφορική εταιρεία • Ταχυμεταφορές • ΕΛΤΑ Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται ανάλογα με τον όγκο, το βάρος, τον τρόπο αποστολής, την διεύθυνση παράδοσης και το προσθέτουμε στο τελικό κόστος της παραγγελίας σας, πάντα προσπαθώντας να βρούμε τον οικονομικότερο τρόπο αποστολής. Σε κάθε περίπτωση σας ενημερώνουμε προτού προχωρήσετε στην παραγγελία και την πληρωμή.


ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

Εάν σας εξυπηρετεί μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 9:00 πμ ως τις 14:00 μμ.