Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies Περισσότερα

NEODERM ACTIVE ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΧΕΡΙΩΝ 1LITR

Νέο Προϊόν NEODERM ACTIVE ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΧΕΡΙΩΝ 1LITR

Το neoderm active είναι ένα πολυαλκοολούχο δερματικό διάλυμα με άδεια Ε.Ο.Φ. που προορίζεται για τοπική εφαρμογή στα χέρια χωρίς την προσθήκη νερού. Η συνολική περιεκτικότητα σε αλκοόλες είναι 77,4%. Περιέχει ενυδατικούς παράγοντες για την φροντίδα του δέρματος (λανολίνη, γλυκερόλη και βουτανοδιόλη). Το neoderm active δεν περιέχει χρώμα ή άλλες χρωστικές ουσίες, έχει διακριτικό άρωμα και άριστη συμβατότητα με το δέρμα. Μετά την δράση του, τα ενεργά συστατικά που διαθέτει εξατμίζονται πλήρως ενώ τα φυσικά περιποιητικά συστατικά ενυδατώνουν και προστατεύουν το δέρμα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Η Προπανόλη-2 και Προπανόλη-1 που περιέχει το προϊόν σε ποσοστό 63,14% και 14,3% αντίστοιχα, έχουν ταχεία μικροβιοκτόνο δράση σε ευρύ φάσμα μικροβίων. Με την χρήση του προϊόντος επιτυγχάνεται αποτελεσματική και τεκμηριωμένη καταστροφή Gram+, Gram- βακτηρίων, μυκήτων, ιών καθώς και του μυκοβακτηριδίου της φυματίωσης.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Για υγιεινή αντισηψία χεριών μια επαρκής ποσότητα του neoderm active πρέπει να επαλειφθεί αδιάλυτη στα χέρια έτσι ώστε να κρατηθεί όλη η παλάμη υγρή για 30”, συμπεριλαμβανομένων και των προβληματικών περιοχών (κοιλότητες νυχιών, μεσοδακτύλια διαστήματα).

Για χειρουργική αντισηψία χεριών, το neoderm active πρέπει να επαλειφθεί αδιάλυτο στα χέρια, διατηρώντας ολόκληρη την παλάμη υγρή για 1,5 λεπτά συμπεριλαμβανομένων και των προβληματικών περιοχών (κοιλότητες νυχιών, μεσοδακτύλια διαστήματα).

  • Κωδικός Προϊόντος: 3.000.720
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 10,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 9,43€